Over ‘Boodschap, Retail Design’

Het heeft mijn grote interesse hoe wij mensen reageren op vormgeving en inrichting. Het leuke van de Retailbranche is dat je direct resultaten ziet van veranderingen in het winkelinterieur. Daarnaast is retail continu in beweging.
De principes die in retail gebruikt worden kunnen natuurlijk ook in andere omgevingen toegepast worden waar mensen tijd (en geld) doorbrengen.

Een vraag die mij altijd bezighoud: Wat is de boodschap? Wat wil je overbrengen aan de bezoeker of klant?
En hoe kun je die boodschap zo functioneel, aantrekkelijk en voordelig mogelijk overbrengen? Een dure oplossing is geen uitdaging en een niet functionele oplossing is geen oplossing wat mij betreft.

WAT DOET BOODSCHAP?

Winkelscan

Om bestaande winkels of winkelketens een (sh)oppepper te geven kan ik een winkelscan maken van de huidige inrichting op het gebied van:
* Winkel lay out; klant-, personeel- of goederenstromen
* Structuur
* Visual merchandising; presentatie van het assortiment
* Uitstraling, buiten/binnen
* Licht
* Materialen, kleurgebruik
* Instore communicatie

Winkelvormgeving
Het vormgeven van alle in de scan genoemde winkelaspecten. Vanzelfsprekend behoort het ontwerpen van één van deze onderdelen ook tot de mogelijkheden of het samenwerken met uw eigen vormgever(s)

Trainingen, workshops en coaching
Graag deel ik mijn passie voor winkelinrichting met anderen. Daarom kunt u mij inhuren voor het geven van een training of workshop.  Een bestaande of een naar eigen behoefte te ontwikkelen training of workshop.
Lang of kort, eenmalig of regelmatig.
Heeft uw nieuwe creatieve man of vrouw behoefte aan een stuk coaching? Graag deel ik mijn kennis en ervaring om samen tot betere resultaten te komen.

Ook geef ik presentaties aan groepen of breng verslag uit over nieuwe trends gesignaleerd op beurzen of in grote steden.

Andere creaties
* Decoraties/styling
* Inrichting van een museum of tentoonstelling
* Inrichting van een horecagelegenheid
* Participeren in een denktank of brainstorm
* Verzorging van een opening
* Inrichting van een beursstand
* Een fotoverslag van een beurs

Stuur mij een mailtje contact@afdelingvers.nl of kijk op de site voor meer informatie www.afdelingvers.nl

Groet, Kurien